Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ PARTİLİ UZ'DAN KIBRIS'TA ÜST DÜZEY TEMASLAR

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı Rıdvan Uz, KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre, Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu'nu ziyaret ederek üst düzey temaslarda bulundu.

İYİ PARTİLİ UZ'DAN KIBRIS'TA ÜST DÜZEY TEMASLAR
20 Mayıs 2022 - 11:07
Ziyaretinin ilk gününde KKTC İYİ Parti Temsilcisi Murat Bozkurt ve yönetimi ile bir araya gelen Uz'a Başkan Yardımcıları Habib Suiçmez ve Kaan Duman eşlik etti.

İYİ Partili Uz sırasıyla, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın kabrini, Denktaş Vakfı'nı, İYİ Parti KKTC temsilciliğini, Alparslan Türkeş'in müze evini ve Mardinliler Bütünleşme ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

ÜST DÜZEY TEMASLAR
Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, ziyaretleri kapsamında KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre'yi ziyaret ederek üst düzey temaslarda bulundu. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Uz, KKTC programı çerçevesinde, KKTC Meclis Başkanı Sn. Zorlu Töre’yi makamında ziyaret ederek, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener hanımefendinin selamlarını ve iyi dileklerini ilettik. Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ederim." dedi.
Zorlu ziyareti sonrası Girne'ye geçen Uz, İYİ Parti Girne Temsilciliği tarafından partiye üye yapılan vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulundu.

ULAŞTIRMA VE TURİZM BAKANLARINA ZİYARET
İYİ Partili Uz, KKTC ziyaretlerinin ikinci gününde KKTC Doğuş Partisi Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’nu ziyaret etti.

İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU
Üst düzey temasları sonrası iş dünyası ile bir araya gelen Uz, Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneğini ziyaret etti. Ziyarete ilişkin konuşan Uz, "Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneğini ziyaret ederek, sorunları, görüş ve önerilerini konuştuk. Yönetim Kurulu Başkanı Enver Mamülcü ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımıza nezaket ve misafirperverlikler için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

"EKONOMİK SORUNLAR ANA GÜNDEM MADDESİ"
İYİ Parti Uz, son olarak Gazimağusa İYİ Parti Temsilciliği ile bir araya gelerek esnafla bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen Uz,  "KKTC’de ekonomik sorunlar ve istikrarsızlık ana gündem maddesi. Türkiye’deki istikrarsız tablo buraya da yansımış. Ana vatanda İYİ Parti iktidarını bekliyorlar." diyerek temaslarını sonlandırdı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum