Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ PARTİ'DEN YENİCE ÇIKARMASI

İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz ve İl yönetimi geçtiğimiz gün Yenice Kalkım’daydılar. Kalkım belde binasının açılışı yapıldı, aynı zamanda ilçe başkanları ve Rıdvan Uz, esnafları tek tek gezerek, Yenice’de saha çalışması yaptılar.

İYİ PARTİ'DEN YENİCE ÇIKARMASI
17 Ocak 2022 - 12:13
İYİ Parti, sahadaki varlığını arttırmaya devam ediyor. GİK Üyesi Rıdvan Uz, geçtiğimiz gün Çanakkale’deydi. Uz, il yönetimi, ilçe başkanları ve partililer, geçtiğimiz gün Yenice Kalkım’a gittiler. Kalkım’da belde binasının açılışı yapılırken, aynı zamanda başta Pazar esnafı olmak üzere saha çalışması yapıldı ve vatandaşlarla istişarelerde bulunuldu.
Gerçekleşen organizasyona, GİK Üyesi Rıdvan Uz, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İl yöneticileri, Çan, Ezine, Edremit ve Havran ilçe başkanları, Geyikli, Küçükkuyu belde başkanları ve Yenice teşkilatı katıldı.
İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede “Belde binamızın açılışında emeği geçen başta Kalkım Belde Başkanımız Hikmet İlay, Yenice Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şentürk ve tüm yönetici, partililerimize teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum