Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETTİLER, MUHARREM ERKEK'İ DESTEKLEDİLER

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Barbaros Mahallesi Teşkilat Başkanı Nurettin Demirbilek ve beraberindeki 250-300 kişiye yakın partili istifa etmişlerdi. İYİ Parti’de istifaların yankıları sürerken, bu akşam toplanan kalabalık, 31 Mart Mahalli Seçimlerde destek verecekleri Belediye Başkan Adayını açıkladılar. Eski İYİ Partililer, 31 Mart’ta CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek’i destekleyeceklerini açıkladılar.

22 Mart 2024 - 12:14
Eski İYİ Parti Barbaros Mahallesi Teşkilat Başkanı Nurettin Demirbilek ve beraberindeki 300’e yakın eski seçmen, 31 Mart Mahalli Seçimlerde destek verecekleri adayı açıklamak için iftar programında bir araya geldiler. İYİ Parti’den istifa edenler, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek’e destek vereceklerini açıkladılar. Programa, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Eceabat Belediye Başkanı ve CHP Eceabat Belediye Başkan Adayı Saim Zileli, ve eski İYİ Partili ve İYİ Parti Kurucu İl Başkanı İrfan Dehmen, CHP Belediye Meclisi Kontenjan Adayı Bülent Şarlan ve Barbaros Mahalleliler katıldı.

“BU SEÇİMDE SİZİ DESTEKLİYORUZ SAYIN BAŞKANIM”
Eski İYİ Parti Barbaros Mahallesi Teşkilat Başkanı Nurettin Demirbilek; “Bildiğiniz üzere bizler kurucusu olduğumuz, her aşamada büyük emeğimiz olan İYİ Partiden istifa etmiştik. Bizler, ülkedeki siyasi iktidara muhalif bir kitle olarak bu partiyi kurmuştuk. Ancak gelinen noktada iktidar partisi ile birlikte yürütülen seçim çalışmaları, karşılıklı ilginç iş birlikleri, istifa etmekte ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha ortaya koymuştur. İstifa ettiğimizde ‘7-8 kişiler’ diyerek bizi küçük görmeye çalışanlara en güzel cevabı bu akşam burada toplanan kalabalık vermiştir. Bu akşam kurucu İl Başkanımız İrfan Dehmen, sonraki İl Başkanımız Eşref Bener Varol, Eceabat Belediye Başkanımız Saim Zileli, Merkez İlçe Başkanımız Necati Gapran, kadın kolları teşkilat başkanları, il ve merkez ilçe yöneticileri, il delegeleri ve üyeler buradalar. Başkanlarımız, bir araya gelme sebebimiz ise yaklaşan yerel seçimlerde tabandaki ittifaka ve milletin ittifakına olan inancımızla, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Sayın Muharrem Erkek’e desteğimizi açıklamaktır. Bu seçimde sizi destekliyoruz sayın başkanım” dedi.

“ÇANAKKALE’DE ÇOK GÜZEL ŞEYLERE İMZA ATACAĞIZ”
CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek; “Önümüzde bir yerel seçim var ve halkımız takdir edip bizi seçerse, parti rozetlerimizi çıkaracağız. Çünkü biz kuruluşun ve kurtuluşun partisiyiz. Biz, bize oy versin ya da vermesin bütün hemşerilerimizi kucaklayacağız. Hep birlikte çok güzel şeyler yapacağız. Halkçı belediyeciliği yönetim anlayışımızın merkezine koyacağız. Katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir olacağız. Hesap verebilir olmayı çok önemsiyoruz. Çünkü Çanakkale halkının bütçesini kullanacağız. O bütçenin her kuruşunun hesabını yine halka vereceğiz. Önümüzdeki dönemde, nasıl Türkiye ittifakı diyorsak, Çanakkale ittifakı da diyoruz. Öyle bir sistem ile karşı karıyayız ki, bu sistem, yoksulluğu, krizleri, adaletsizlikleri büyütüyor.

Toplumun bir kesimi rahat ama çok büyük bir kesimi derin bir yoksullukla karşı karşıya. Bu sisteme karşı da birlikte adalet mücadelesi vermeliyiz. Önümüzdeki dönem Çanakkale’de çok güzel şeylere imza atacağız ve işimiz, gücümüz Çanakkale olacak” dedi.


Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum