Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ PARTİ'DE BU SEFER TOPLU İSTİFA!

İYİ Parti’de yerel seçim öncesinde hareketlilik çalışmalarla değil adından istifalarla söz ettiriyor. İlçelerden gelen istifa haberine bu sefer de toplu istifa haberi damga vurdu. İYİ Parti Merkez İlçe Barbaros Mahallesi Başkanlığı toplu istifa ederek kendini feshetti.

İYİ PARTİ'DE BU SEFER TOPLU İSTİFA!
04 Mart 2024 - 11:46
Burak Kunt aday gösterildiği zaman yaklaşık 400 kişi istifa etmişti. Bugünde  İYİ Parti Merkez İlçe Barbaros Mahallesi Başkanlığı’ndan yaklaşık 250 kişi istifa etti.
İstifa nedenlerini açıklayan eski İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Nurettin Demirbilek şunları söyledi; “
Bizler vatanımız, Çanakkale’miz, Barbaros mahallemiz için gece gündüz demeden çalışan vatanseverleriz.
Çanakkale İYİ Parti belediye başkan adayı Burak Kunt’un hayal tacirliği yaparak oy devşirmeye çalışmasına gönlümüz razı gelmemiştir!
“KAMERALAR ÖNÜNDE BAŞKA, KAMERALAR KAPANDIKTAN SONRA BAŞKA”
Açıkladığı ve kendinin bile inanmadığı vaatlerle Çanakkale halkının kandırılmasına izin veremezdik.
Kameralar önünde başka, kameralar kapandıktan sonra başka konuşan kişiyle yol yürümek bize yakışmazdı.
Buradan en büyük teşekkürü sosyal konutlarda yaşayan sakinlere iletmek etmek istiyorum. Burak Kunt’un hayal ürünü sattığı için çadır eylemine destek vermediler.
Açıklamak gerekirse:
En büyük vaat olarak anlattığı tramvay vaadinin belediyenin bütçesiyle yapmanın imkânsız olduğunu, belediye meclis üyesi olması sebebiyle Çanakkale Belediyesi’nin yıllık gelirinin 2 milyar TL olduğunu borcunun da 6 milyar TL olduğunu beyan ediyor.
“BÜTÇENİN KAYNAĞINI SÖYLEMİYOR”
2 milyar TL bütçenin yıllık 3/1 belediye çalışanına 3/1 yapılandırılmış borca kalan 3/1 paranın hizmete ayrıldığını Belediyenin mevcut 2 milyar TL’lik bütçesini göreve geldiği gibi 5 milyar TL’ye çıkarmayı hedeflediğini söylerken bunun kaynağını söylemiyor.
Bu bütçe için Çanakkale halkının sırtına nasıl bir yük bineceğinden bahsetmiyor.
Sarıçay düzenleme projesinin belediye yetkisinde olmadığını DSİ’nin izin vermeden bir kazma bile çakılamayacağını kameralar kapalıyken dile getirmesine rağmen kameralar açıkken bu projeden bahsetmektedir.
“50 TANE AYRANI ALMAKTAN İMTİNA EDEN”
7.000 tane ilkokul öğrencisine kahvaltı vereceğini söylerken kendisinden hayır için istenen 50 tane ayranı almaktan imtina eden bu kişilere elimizi versek kolumuzu kaptırırız diyen bir kişi bu şehrin çocuklarına ne verebilir.
İYİ Parti’nin merkez ilçe delege seçimlerinde kendi partisinden kendi mahallesinden 4 oy alamayıp delege olamayan bunun üzerine demokratik yolla yapılan merkez ilçe seçimlerini iptal ettirmek için genel merkez yetkilerini arayan bir kişi Çanakkale’ye demokrasi getiremez.
Yapılan belediye meclisi listesine gelirsek; Gece gündüz emek verenlerin yazılmadığı dışarıdan ithal sıra garantisi alınarak partiye şartlı gelen kişilere bizlerden daha çok değer verilmiştir.
“SİZLERİN YOK SAYMASI İLE YOK OLACAK İNSANLAR DEĞİLİZ”
İyi yürekli cesur insanlar sıralamada yok sayılmıştır. Bizler sizlerin yok sayması ile yok olacak insanlar değiliz. Barbaros mahallemizi, arkadaşlarımızı, Yok saydırmayız.
Bizler Çanakkale’de bir İYİ Parti milletvekili çıkarılması başarısına sahip insanlarız.
Bu parti için büyük katkıları olan uyumadan çalışan, bayrak asan, afiş dağıtan, partinin neyi eksikse oraya koşan partinin emek verenleri olarak İYİ Parti’den istifa ediyoruz.
İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt ve Çanakkaleli olmayan ithal meclis üyelerinin üzerinden tüm desteğimizi çekiyoruz.
Gönüllü olarak kurduğumuz partinin en büyük teşkilatını İYİ Parti Barbaros Mahallesi teşkilatını da feshediyoruz.
Unutmayalım ki zaferi atanmışlar değil seçilmişler ve adanmışlar kazanır.”

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum