Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"İSTİKBAL GÖKLERDEDİR"

Akıncı TİHA’nın önemine AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı bünyesindeki, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Birim Başkanı Arzu Yerlikaya da değindi.

"İSTİKBAL GÖKLERDEDİR"
01 Eylül 2021 - 12:00
Milli savunma programları kapsamında büyük yatırımlara imza atılan şu dönemlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen Akıncı TİHA programı sonrasında, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Birim Başkanı Arzu Yerlikaya da projelere dair açıklama yaptı.
Başkan Yerlikaya, Mustafa Kemal Atatürk’ün istikbal göklerdedir sözüne dikkat çeker açıklamasında “Baykar Savunmanın İHA ve SİHA ‘larla yurt içi ve sınır ötesi operasyonlarda etkili sonuçlar alan Türkiye’nin mühendislik kabiliyetlerinin yeni sembolü, bağımsızlığın gökyüzünde ki temsilcisi, insansız hava aracı teknolojisini bir adım daha ileriye taşıdı.
Baykar tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen AKINCI ( Taarruzi İnsansız Hava Aracı TİHA) dış basınında gündeminde yer alan “Türkiye insansız hava aracı teknolojisiyle ilk 3 ülke arasında” başlığıyla yer aldı.
Milli ve manevi duygularımızın en üst seviyelerde olduğu bu anlamlı hafta da ; 1071,1922 ve 2023 ruhunu AKINCI ile taçlandıran sayın Selçuk BAYRAKTAR ve ekibini tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum