Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İŞKUR TÜM BİRİMLERİYLE KAMPÜSTE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELİYOR

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, ÇOMÜ topluluklarının ve öğrenci kulüplerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında açılan öğrenci standlarında İş Kulübü ve İş Kulübü Topluluğu stantlarıyla yer aldı.İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz ise açılan stantları ziyaret etti ve Kampüs FM’de Kadir Kenar’ın yayınına katıldı.

İŞKUR TÜM BİRİMLERİYLE KAMPÜSTE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELİYOR
27 Kasım 2021 - 13:33
İşgücünün nabzını işveren ve iş arayan noktasında her daim tutan İŞKUR Çanakkale, iş hayatına hazırlanan üniversite öğrencilerinin de yanında yer alıyor ve destek oluyor. ÇOMÜ’de bulunan Toplulukların tanıtımı için açılan stant etkinliğine hem İş Kulübü hem de öğrencilerin üyesi olduğu ve birebir faaliyetlerini yürüttüğü İş Kulübü Topluluğu kendi stantları ile katıldı. İş Kulübü standında İş Kulübü Liderlerinden Ahmet Şarman, İŞKUR Çanakkale İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanları Ahmet Çöllü ve Halil Cihat Akyıldız İŞKUR ve İş Kulübü faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundular. İş Kulübünün faaliyetlerinin tanıtıldığı, Topluluğa üye kazandırma amacıyla sürdürülen stant etkinliklerinde ise öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Kampüs FM’de Kadir Kenar’ın sunduğu radyo programına katılarak İŞKUR Çanakkale İl Müdürlüğünün geçtiğimiz bir yılını ve 2022 hedeflerini değerlendirdi.Yavuz konuşmasında öğrencilere kariyer planlaması açısından üniversite hayatının önemine vurgu yaptı ve artık gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmanın bilgiye sahip olmanın yanında uygulamaya geçirmek olduğunu da belirtti. Yavuz, özgeçmiş hazırlama, iş arama ve mülakat teknikleri gibi iş arama süreci öncesi kendilerini hazırlayabilecekleri İŞKUR’un İş Kulübü faaliyetleri hakkında bilgi verdi, öğrencilere eğitimlere ve topluluğa katılma çağrısında bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum