Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İŞKUR İLE ÇOMÜ ARASINDA ''İŞKUR KAMPÜSTE'' İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında üniversite öğrencilerine yönelik ‘İŞKUR Kampüs hizmetlerinin sunulmasına ilişkin İşbirliği Protokolü’ imzalandı.

İŞKUR İLE ÇOMÜ ARASINDA ''İŞKUR KAMPÜSTE'' İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
24 Aralık 2020 - 15:05
ÇOMÜ Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde protokolü üniversite adına Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve İŞKUR adına ise Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz imzaladı. Protokol töreninde ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Çanakkale SGK İl Müdürü Hilmi Ercan ve Biga İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Uzuner hazır bulundu.

Protokol bağlamında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde kurulacak İŞKUR Kampüs noktasında, Çanakkale İŞKUR İş Kulübü’nün aktifliği daha da arttırılarak öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat/görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda İş Kulübü eğitimleri düzenlenecek.
Öğrencileri çalışma hayatına hazırlayacak desteğin verilmesini öngören protokole göre İş Kulübü görüşme odaları Çanakkale İş Kulübü Liderleri ve öğrencilerin kullanımına sunulacak. İŞKUR Kampüs, yetkililerin danışmanlık hizmetini daha verimli bir şekilde vermesine ve bireysel görüşme ya da grup görüşmesi yapabilmesine olanak tanıyacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum