Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İNOVASYONDA SINIR TANIMAYANLAR TIW 2023'TE BULUŞTU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Teknopark, Türkiye'nin en kapsamlı inovasyon etkinliği olan Türkiye Innovation Week'e katılım sağladı.

İNOVASYONDA SINIR TANIMAYANLAR TIW 2023'TE BULUŞTU
28 Kasım 2023 - 11:12
23-24-25 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, üniversitemiz akademisyenleri, girişimcileri ve firma sahipleri sektörle bir araya gelerek çalışmalarını paylaştı ve yeni iş birlikleri kurma fırsatı yakaladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 24 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon Haftası İnovaLİG Şampiyonları Ödül Töreni'ne Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu da katıldı. Törende, İnovaLİG KOBİ ölçeğinde 5 farklı kategoride birinci, ikinci ve üçüncü olan 15 firma ile büyük ölçek kategorisinde ikinci ve üçüncü olan 10 firmaya ödülleri verildi.
Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak ve seçkin ziyaretçiler, üniversitemiz ve Çanakkale Teknopark'ın tanıtım stantlarını ilgiyle takip etti. Akademisyenlerimiz, girişimcilerimiz ve firma sahipleri, Türkiye Innovation Week kapsamında düzenlenen çeşitli panellere, seminerlere ve etkinliklere katıldı. Bu etkinliklerde, inovasyon ekosisteminin geliştirilmesi ve Türkiye'nin inovasyon alanındaki rekabet gücünün artırılması için önemli bilgi ve deneyim paylaşımı gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Türkiye Innovation Week'in Türkiye'nin inovasyon alanındaki önemli bir buluşma noktası olduğunu belirterek, "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak, inovasyon ekosisteminin geliştirilmesi ve Türkiye'nin inovasyon alanındaki rekabet gücünün artırılması için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu kapsamda, Türkiye Innovation Week gibi etkinliklere katılımımız, üniversitemiz ve bölgemiz için önemli bir fırsat sunuyor" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum