Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ YILMAZ GÖREVE BAŞLADI

Uzun süredir boş olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koltuğu, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile doldu. Yeni İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, geçtiğimiz gün görevine başladı.

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ YILMAZ GÖREVE BAŞLADI
17 Kasım 2020 - 16:54
Çanakkale için stratejik öneme sahip olan iki önemli unsur kültür ve turizm… Etkili olması beklenen ve sorunları çözebiliyor olması talep edilen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koltuğu doldu.
10 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde, Çanakkale İl Kültür ve Turizm müdürü olarak Murat Yılmaz atanmıştı. Kararnamede, “Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan İl Kültür ve Turizm müdürlüğüne 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Murat Yılmaz atanmıştır” ifadeleri yer almıştı.
Çanakkale’nin yeni İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, geçtiğimiz gün göreve başladı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, konuyla ilgili olarak, “Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çanakkale Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze İl Müdürü olarak atanan Murat Yılmaz, 16 Kasım Pazartesi günü itibariyle görevine başlamıştır” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum