Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İL BAŞKANI MAKAS CUMHUR İTTİFAKINA TEŞEKKÜR ETTİ

İL BAŞKANI MAKAS CUMHUR İTTİFAKINA TEŞEKKÜR ETTİ
13 Eylül 2021 - 11:22
Geçtiğimiz gün İl Genel Meclisinde gündem maddeleri arasında yer alan adli yargıda avukat ve yargılama giderlerinin mevzuata uygun olarak kullanılmak üzere AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edildi.
İLK AÇIKLAMA KORKMAZDAN GELDİ
Cumhur ittifakının oylarıyla kabul edilen konuyla ilgili ilk açıklama İl Genel Meclisi Üyesi AK Parti Grubu Grup Başkanvekili Bülent Korkmazdan geldi.
Korkmaz kabul edilen belgeyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak şu açıklamayı yaptı.
Korkmaz “ Adli Yardım Bürosu tarafından, yoksul vatandaşlarımızın hak arama hürriyetlerini tam olarak kullanabilmelerinde, atanan avukat ve yargılama giderlerinin karşılanabilmesi için yasal mevzuat uyarınca kullanılmak üzere, Çanakkale Baro Başkanlığı’na, Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yardım yapılabilmesi için Cumhur İttifakı olarak vermiş olduğumuz önerge, İl Genel Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edilmiştir.” Dedi.
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas İl Genel Meclisinde kabul edilen gündem maddesiyle ilgili Cumhur İttifakının değerine dikkat çekerek, teşekkür metni yayınladı.
Başkan Makas “AK Parti'mizin ve ittifak ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi'nin ortak önergesiyle İl Genel Meclisi'nde oy birliği ile alınan kıymetli bir karar.
Cumhur İttifakımız; birleştirmeye, insan odaklı anlayışla hizmet etmeye devam edecek.” ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum