Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İFTAR SOFRASI DARDANOS'A KURULDU

Çanakkale Belediyesinin Kent Konseyi Mahalle Meclisleri ve Mahalle Muhtarlıklarının ortaklığında geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları kapsamında 22 Mayıs 2019 Çarşamba günü Dardanos’ta iftar programı gerçekleşti.

23 Mayıs 2019 - 13:29 - Güncelleme: 23 Mayıs 2019 - 16:24

İftar programına Belediye Başkan Vekili Av. H. Erdal Gezen, Belediye Meclis Üyeleri, Çınarlı Köyü Muhtarı Yavuz Selim Kozak ve muhtarlık temsilcileri başta olmak üzere çok sayıda davetli ve kentli katıldı.

İftar programı dualarla başlarken, ardından kentliler bir arada oruçlarını açtı. Yemek sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Av. H. Erdal Gezen ise, tüm kentlilerin Ramazan ayını kutlayarak, gelecek senelerde de yine aynı sofralarda buluşmayı temenni ettiğini kaydetti. Keyifli bir sohbet ortamı ile iftar programı son buldu.

Çanakkale Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mahalle İftarları, 23 Mayıs 2019 Perşembe günü Namık Kemal Mahallesi’nde (Arap İbrahim Paşa Caddesi – Hacıoğlu Sokak),

25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Barbaros Mahallesi Mahallesi’nde (Muhtarlık yanı / Yıldız Sokak – Kızoğlu Sokak),

26 Mayıs 2019 Pazar günü Kemalpaşa Mahallesi’nde (Değirmenlik Sokak – Kemalyeri Sokak),

27 Mayıs 2019 Pazartesi günü Fevzipaşa Mahallesi’nde (Maşatlık Mevkii),

28 Mayıs 2019 Salı günü Güzelyalı’da (Güzelyalı Halk Plajı) düzenlenecek. İftar programlarına tüm kentlilerimiz davetlidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum