Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HİZMETİ, YATIRIMI, ÜRETİM VE KALKINMAYI HEDEFLEYEN 2020 BÜTÇEMİZ HAYIRLI OLSUN

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinde 12 gün boyunca görüşmeleri devam eden ve onaylanan 2020 Bütçesi’nin, üretim ve kalkınmayı hedefleyen yerli ve milliği ile “milletin bütçesi” olduğunu kaydetti.

HİZMETİ, YATIRIMI, ÜRETİM VE KALKINMAYI HEDEFLEYEN 2020 BÜTÇEMİZ HAYIRLI OLSUN
23 Aralık 2019 - 11:48

AK Parti Hükümetleri olarak kesintisiz 18. Bütçe’yi hazırlamanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Jülide İskenderoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kalkınma planı olan 11. Kalkınma Planı’ndaki stratejik hedefler açısından, 2020 Bütçesi'nin çok önemli olduğunun altını çizdi ve açıklamalarında şunlara yer verdi;

“Türkiye olarak her alanda milletimizle birlikte büyük mücadeleler verdik. Bu mücadeleler sayesinde içeride ve dışarıda, sınırlarımızda, terör hedeflerini bir bir imha ettik.  Doğu Akdeniz’de, ülkemiz ve bölge aleyhine oynanan oyunları bozduk. Ülkemizin savunmasını ve güvenliğini güçlendirecek adımlar attık. Ekonomimize karşı başlatılan saldırıları boşa çıkardık. Bütün bunları yaparken, ülkemizin kalkınmasından ve Çanakkale’mizin de içerisinde bulunduğu birçok ilimizde devam eden büyük proje ve yatırımlardan da taviz vermedik.

2020 Bütçesi; enflasyonla etkin mücadeleyi, istikrarı ve milletimizin beklentilerini gerçekleştirmeyi ve dünyadaki ekonomik durgunluğa rağmen, tüm olumsuz beklenti ve planlara rağmen ülkemizin ilerleyişini devam ettirmeyi hedefliyor.

Hazırladığımız diğer 17 Bütçede olduğu gibi 18. Bütçede de Çanakkale’miz hak ettiği payı almaya devam edecek. 1915 Çanakkale Köprümüz, Gıda OSB’miz, EMYA Ödülünde finale kalan Troya Müzemiz ve birçok projemiz dünya liginde yerini almış durumda. Eğitimden sağlığa, turizmden gençlik spora her alanda yaptığımız çalışmalar ile Çanakkale’miz sadece tarihiyle değil aynı zamanda tarihine yakışır projeler ve yatırımlar ile de örnek olmaya devam edecek.

2020 Bütçemizin; milletimize, ülkemize ve Çanakkale’mize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum