Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"HİLALİN GÖLGESİNDE SAKLI ABİDELER"

Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihî Alan Başkanlığı (ÇATAB) öncülüğünde gerçekleştirilecek 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıl dönümünü bu yıl, “Hilalin Gölgesinde Saklı Abideler” sloganı ile gerçekleştirilecek.

16 Mart 2020 - 15:16

“Hilalin Gölgesinde Saklı Abiler” kampanyası; Çanakkale’deki Abide Şehitliği’nin, nice abidelerle dolu ülkemizi temsil ettiği inancıyla, tüm kahramanlarımızı tek bir slogan etrafında buluşturuyor.

Çanakkale ruhunun toplumu oluşturan büyük, küçük, genç, yaşlı tüm bireylerinin özverisi ile kazanıldığı düşüncesinden yola çıkarak, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihî Alan Başkanlığı (ÇATAB) 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıl dönümünün sloganını “Hilalin Gölgesinde Saklı Abideler” olarak belirledi.

Bu yurdun her karış toprağı için savaşan, cephede, cephe gerisinde omuz omuza ve kardeşçe Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a dil, mezhep, sınır fark etmeksizin tüm gücü ve inancıyla onuruyla direnen bir milletin özverisinin en sembol günü olan 18 Mart’ta, bu zaferin parçası olan ve adları bile bilinmeyen sayısız kahraman anılacak. “Hilalin Gölgesinde Saklı Abiler” kampanyası aynı zamanda; Çanakkale’deki Abide Şehitliği’nin, nice abidelerle dolu ülkemizi temsil ettiği inancıyla, tüm kahramanlarımızı tek bir slogan etrafında buluşturuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum