Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HER TÜRLÜ BASKIYA RAĞMEN KONGRE YAPILACAK

Pazar günü gerçekleştirilecek olan Gelecek Partisi Genel Merkez Kongresi öncesi yazılı açıklamalarda bulunan Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım; ‘’ Aşılamaz denilen ne varsa aştık’’ dedi.

30 Ekim 2020 - 15:55 - Güncelleme: 30 Ekim 2020 - 16:12
Gelecek Partisinin büyük kongresi ile ilgili konuşan Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım; ‘’ İnsan onurunu korumak ve yüceltmeyi siyasetinin temeli yapan partimiz, 1. Olağan genel kongresi ile aşılamaz denilen eşiği 1 Kasım Pazar günü geride bırakıyor. Hatırlayacaksınız, parti kuramaz demişlerdi, partimizi tüm Türkiye’yi kapsayan bir mozaik ile yansıtan kurucularımızla beraber kurduk. Parti kursalar bile örgütlenemez, çalışacak üye bulamaz demişlerdi, ancak biz bugün 70 ilimizin il teşkilatını oluşturduk. 243 İlçenin kongresini tamamlayarak 44 ilin kongresini gerçekleştirdik. Dünya’da ve ülkemizden seyreden salgının olumsuz etkileri ve alınan önlemlerin etkisine rağmen, her türlü baskı, tehdit ile dolaylı dolaysız baskılara rağmen büyük kongre koşullarını tamamlayarak 1. Olağan genel kongremizi 1 Kasım Pazar günü saat:10’da Ankara Anka fuar ve kongre merkezinde gerçekleştireceğiz’’ ifadelerini kullandı.
UÇUYORUZ YALANLARI İLE MİLLETİ KANDIRIYORLAR
İl Başkanı Yıldırım; ‘’Anadolu’dan esen rüzgara baktığımızda teşkilatlanma çalışmalarında partimize katılan on binlerin çok kısa zamanda yüz binlere ve inşallah çok yakın bir zamanda milyonlara ulaşacağının haklı umudunu taşıyoruz. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları önleyeceğiz iddiası ile siyaset sahnesine çıkan iktidar partisi maalesef geçen bu süre zarfı içerisinde bu ilkelerin tamamını unutmuş, unutmakla kalmayıp, yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları doğuran, besleyen, yeşerten bir yapıya dönmüştür. 3Y ile mücadele etmek için yola çıkanlar bu mücadeleyi unutup ülkenin başına dördüncü bir Y2yi de musallat etmişler, dördüncü Y ile milletin gözünün içine baka baka kolaylıkla yalan söyleyerek ekonomik verileri çarpıtarak, millet fakru zaruret içerisindeyken uçuyoruz Yalanları ile milleti kandırmaya teşebbüs etmektedirler. Anadolu'yu karış karış dolaştığımızda aziz milletimiz derin ekonomik darlıktan, yaygın işsizlikten, eş dost hısım akraba ayrımcılığından ötekileştirici nefret dilinden ve yaygın korku ikliminden duydukları kızgınlığı, kırgınlığı açıkça dile getirmektedir’’ şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum