Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HEP BİR AĞIZDAN FENERBAHÇE İÇİN HAYKIRDILAR

19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği, kentteki Fenerbahçelilerin bir araya geldiği ve tek vücut oldukları bir etkinliğin altına imza attı. Yaklaşık bin Fenerbahçeli dün akşam Balıkçı 286’yı deyim yerindeyse adeta salladılar.

18 Temmuz 2019 - 13:52

Geceye katılan sarı lacivertliler hep bir ağızdan Fenerbahçe için haykırdılar. Yemekli düzenlenen gecede eğlenceli bir atmosferde buluşan asırlık kulübün taraftarlarına Fenerbahçe’nin eski futbolcuları da eşlik ettiler.

Mustafa Alptuğ Akkoca’nın sunumunu gerçekleştirdiği programda, Alparslan Eratlı, İsa Ertürk, Selahattin Karasu, Özcan Kızıltan, İbrahim Ejder, gecenin katılımcıları arasındaydılar. Öte yandan 1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ruşen Çetin ve Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Dr. Ali Güven Serçe’de gün boyu etkinlikte aktif bir şekilde rol aldılar.   Kulübün emektarları bir masa etrafında buluşurlarken, Çanakkaleli Fenerbahçeliler kendilerine gece boyunca saygı ve ilgi gösterdiler. Alparslan Eratlı, adının söylenmesi ve kendisine çiçek takdimi sırasında göz yaşlarına hakim olamayarak, mekanda duygusal anlar yaşanmasına vesile oldu.

Eski futbolcuların yanı sıra düzenlenen etkinliğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanvekili Ercüment Furuncu, Çanakkale Barosu Başkanı Av. Bülent Şarlan, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri de katıldı.

Öte yandan, Fenerbahçe Denetleme Kurulu Üyesi-Bölge Yöneticisi Selim Çeçen, Bölge Yöneticisi Selçuk Aylin, Fenerbahçe Sicil Kurulu Üyesi ve Bölge Yöneticisi Çağrı Kızıltuğ ve eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Özcan Kızıltan’da geceye katılan isimler arasındaydılar.

Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Dr. Ali Güven Serçe, “Çanakkale kenti ülkemizin en büyük anıt şehirlerinden biri hatta beklide en önemlisidir. Şu anda yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti’nin harcının karıldığı yer Çanakkale’dir. Fenerbahçe’miz Çanakkale’de çok güçlü olmalı ve güçlü bir şekilde temsil edilmelidir” dedi.

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ruşen Çetin, “Bu gece Dünya Fenerbahçeliler Günü olması sebebiyle önemlidir. Bizim için, hepimiz için en önemli günlerden birisidir. Çanakkaleli arkadaşlarımız ve Fenerbahçelileri kırmayarak hepimiz buraya katıldık” açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, “Sizleri çok seviyorum. Değerli konuklarımız var. Yöneticilerimiz, sporcularımız önemli isimler aramızda. Fenerbahçeliler iyi ki varsınız. Fenerbahçe çok büyük bir camiadır. Ben yaşamım boyunca bu camianın bir üyesi olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duydum. Fenerbahçe’mizin, İstanbul işgal altındayken çok önemli bir duruşu vardı. Fenerbahçe bugün de Atatürkçü, Cumhuriyetçi duruşu ile dünyaya örnek olmaya devam ediyor” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum