Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HEMŞİRELER HAFTASI TÖRENLE KUTLANDI

Çanakkale’de Hemşireler haftası törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törende Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, İl Mili Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Keser de katıldı.

13 Mayıs 2022 - 11:36
Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk “ Dünya Hemşireler Gününü kutlamak için bir arada toplanmış bulunmaktayız. Ülkemizde ve dünyanın her yerinde insan sağlığının kutsallığını gözeterek, pandemi döneminde ispatlandığı üzere kendi canı pahasına ailesinin ve sevdiklerinin zamanını gözetmeksizin, çalışan hemşirelerimizle bir arada bulunmaktayız.

Tüm sorunları bir kenara bırakarak toplumun sağlığı için mücadele eden sağlık sisteminin her zaman vazgeçilmezi olan, sevginin, emeğin, merhametin, diğer anlamı olan hemşire ve ebelerimizin bugününü kutluyorum. Başta sağlık çalışanları olmak üzere, pandemi zamanında kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, sizlere saygılarımı sunuyorum “ ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum