Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HAYAT BOYU ÖĞRENME TOPLANTISI YAPILDI

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’ın başkanlığında, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı yapıldı.

HAYAT BOYU ÖĞRENME TOPLANTISI YAPILDI
22 Ekim 2020 - 17:02
Toplantıya, Kaymakam Mustafa Gürdal, Belediye Başkanı Bülent Öz, Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, Jandarma Komutanı Ütgmn. Levent Çalış, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çakır ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda; 2020-2021 Eğitim öğretim yılının Halk Eğitimi Merkezi çalışmalarının kurul üyelerine sunulması, değerlendirilmesi ve Yaygın Eğitim Faaliyetlerinin tanıtılması, İlçemiz Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri, Özel Kurum ve Kuruluşların talepleri doğrultusunda yapılacak çalışmalar ve açılacak kursların görüşülmesi. Komisyon üyelerinin Yaygın Eğitim konusunda yapılan çalışmaları değerlendirmeleri, yapabilecekleri çalışmalar konusunda görüş ve önerilerin aktarılmasının ardından Kaymakamımız Mustafa Gürdal Pandemi kurallarına riayet edilerek, ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda kursların açılmasının öncelikli olduğunu söyledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum