Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HAYAT'A KİTAPLA BAĞLANIN

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ağaköy Yerleşkesi'nde okuyan öğrenciler tarafından kurulan HAYAT (Her Adımını Yardıma Atanlar) Topluluğu, kütüphane yapmak üzere kitap bağışı kampanyası düzenledi.

HAYAT'A KİTAPLA BAĞLANIN
30 Mart 2019 - 12:27

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan HAYAT Topluluğu, Yeniceköy Mahallesi'ndeki Yeniceköy İlköğretim Okulu'nda kütüphane kurmak amacıyla kolları sıvadı.

Belediye Meydanı'nda dün 11:00 - 19:00 arasında kurdukları standta kitap bağışı kabul eden öğrenciler, elde ettikleri kitaplarla okul kütüphanesi oluşturacak.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık da bugün kitap bağışı standa öğrencileri ziyaret ederek hem tebrik etti hem de destek sözü verdi. Kütüphanede yapılması gereken tadilat işleri için başkandan yardım isteyen öğrencilere Işık, destek sözü verdi. Topluluk üyelerinden bilgi alan Işık "Biz Biga'mızda okuyan öğrencilerimizin her birini kendi evladımız olarak görüyoruz. Biga için çabalayan, güzel bir eser ortaya çıkarmak isteyen öğrencilerimizi tebrik ediyorum, çalışmalarında kendilerine yardımcı olacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Topluluk adına konuşan başkan Abdullah Kılıçer "Biz Biga'da okuyan ve her adımını yardıma atan öğrenciler olarak bu kentte okuyup mezun olduktan sonra da bir iz bırakmayı hedefledik. Bunun en anlamlı ve en kalıcı yolu da yardım kampanyaları düzenlemek olduğunu düşünüyoruz. Bu amaçla kurulan topluluğumuzun ilk çalışması Yeniceköy İlköğretim Okulu'nda kuracağımız kütüphane olacak. Bunun için Bigalılardan kitap desteği bekliyoruz. Standımızı ziyaret ederek bize kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı İsmail Işık'a da destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum