Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HAVADAN HELİKOPTER İLE TRAFİK DENETİMİ YAPILDI!

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Perşembe günü 10.00-12.00 saatleri arasında Çanakkale İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tahsin SARUHAN ile Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG.Kd.Bnb.Ercan ORAN tarafından “Helikopter ile havadan trafik denetimi” yapıldı.

HAVADAN HELİKOPTER İLE TRAFİK DENETİMİ YAPILDI!
19 Eylül 2020 - 11:06
Denetim esnasında yol kullanıcıları, pandemi tedbirleri kapsamında hareket etmeleri, maske takmaları, sosyal mesafe kurallarına riayet etmeleri, emniyetli bir sürüş için mola vermeleri, trafik kurallarına uymaları, yorgun ve uykusuz bir şekilde yolculuk yapmamaları konusunda ikaz edildi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca,Helikopter denetim faaliyeti esnasında Lapseki İlçe J.K.lığı(Umurbey Yol Kontrol Noktası),Biga İlçe J.K.lığı (Güvemalan Yol Kontrol Noktası), Gelibolu İlçe J.K.lığı (Evreşe Krk.K.lığı Önü Yol Kontrol Noktası), Eceabat İlçe J.K.lığı (Kabatepe Feribot İskelesi)’nde eş zamanlı olarak Jandarma Trafik Timleri ve Jandarma Asayiş Timleri müşterek olarak görevlendirildi.
Yapılan denetim sonucunda (346) araç sorgusu yapılarak (5) araç sürücüsü hakkında 3.313,00 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca Trafikteki araç sayısının çok az olduğu, vatandaşlarımızın Pandemi tedbirlerine de uyduğu görüldü.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum