Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HAMİDİYE MAHALLESİ'NE KAVRUZ YAKIŞTI

Kepez'in cazibe merkezi olan Hamidiye Mahallesi'nde açılışı gerçekleştirilen Kavruz Mağazası vatandaştan tam not aldı.

24 Aralık 2020 - 14:19
Kavruz Mağazası'nın açılışına Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Kepez Belediye Meclis Üyeleri, Kepez Hamidiye Mahalle Muhtarı Ayşe Dereli, Çanakkaleli iş adamları ve vatandaşlar katıldı.
Pandemi tedbirleri nedeniyle katılım sınırlı sayıda tutulurken açılışta bir konuşma yapan Kepez belediye Başkanı Birol Arslan; "Kepezimizin güzide mahallesi olan Hamidiye Mahallesi'nde birçok vizyon projeye imza atan Halil Kuzu arkadaşımızın bugün yine mahallemize kazandırmış olduğu Kavruz markası ile Kepezimiz değerine bir değer daha katmış oldu. Pandemi nedeniyle yaşamış olduğumuz sıkıntılı bir dönemde böyle bir iş yeri açmış olmasından dolayı Halil Kuzu Abimizi şahsım ve Kepez halkı adına tebrik ediyorum. Mağazamız Hamidiye Mahallemize ve Kepezimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler mağazayı gezerek alışveriş yaptılar. Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan mağazaya 'Hatıra Seftesi' olarak 100TL bıraktı.
 İşletme sahibi Halil Kuzu ise; "Başkanım bu bıraktığınız sefte parasını çerçeveletip mağazamızın en özel köşesine asacağız" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum