Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HALKIN İÇİNDE, HALK İÇİN ÇALIŞIYOR

Çan’ın Halkçı Belediye Başkanı Bülent Öz Durmak Bilmiyor.

HALKIN İÇİNDE, HALK İÇİN ÇALIŞIYOR
10 Temmuz 2019 - 17:15

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, her fırsatta halkla birlikte olmaya özen gösteriyor, sorunlara çözüm bulmak için çabalıyor.

Çan Belediye Başkanı seçilmesinin ardından yoğun bir çalışma temposuna giren Bülent Öz, kısa sürede kenti altyapı ve üst yapı çalışmalarına ilişkin somut adımlar attı. Özellikle güreş, karate gibi branşlarda Avrupa ve dünya şampiyonluğuyla, kültürel ve sosyal faaliyetlerle dikkat çeken Çan’da en çok takdir toplayansa Belediye Başkanının halkla kurduğu iletişim oldu.

“KOVANDA DURARAK BAL ÜRETİLEMEZ”

Belediye mesaisinin önemli bir kısmını Çanlılara ayıran Belediye Başkanı Bülent Öz, sabahın erken saatlerinden başlayarak vatandaşlarla iç içe olmasıyla takdir topluyor. Güne, esnafa hayırlı işler gezisi ile başlayan Bülent Öz, sokak aralarında da halkla kucaklaşıyor.

Çat kapı ev ziyaretleri yapan Halkçı Başkan, “Çan halkının tamamını kucaklıyoruz. Halktan yana tavır koyuyoruz.Bu anlamda kişi zümre ayırmadan ziyarette bulunuyoruz. Çan’da kimse kendini dışlanmış hissetmemelidir.Gerginlikten uzak, birleştirici, uzlaştırıcı, kucaklayıcı bir yerel yönetim anlayışına ihtiyacımız var. Kovanda durarak bal üretilemez. Halkımız ve sokaklar daha güzel bir Çan’ı inşa etmemiz için bize öğretici olacaktır.” dedi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum