Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HALKIN BAŞKANI SUÇSUZ BULUNDU

HALKIN BAŞKANI SUÇSUZ BULUNDU
14 Aralık 2021 - 11:32
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 2020 Mart ayı belediye meclis toplantısında, Suriye Harekatı ile ilgili açıklamalar yapmış, hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve kamu davası açılmıştı. Başkan Gökhan o mahkemeden 3 Aralık günü beraat etmişti. Aynı zamanda tam 10 gün sonra 13 Aralık’ta kamuoyunda mazot davası olarak bilinen davadan da karar çıktı.  Yüzde 60’ın üzerinde rekor bir oyla, halkın tam desteği ile  Belediye Başkanı seçilen Ülgür Gökhan böylece 10 gün içerisinde 2 defa hakkında açılan davalarda suçsuz bulunmuş oldu.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geride bıraktığımız 10 günde iki defa mahkemede karar duruşmasına çıktı.
Belediye Başkanı Gökhan, Suriye hareketı ile ilgili 2020 Mart ayı Belediye Meclisi’nde açıklamalarda bulunmuş. Başkan Gökhan’ın açıklamaları ile ilgili suç duyurusunda bulunulmuş ve konu mahkemeye taşınmıştı. 3 Aralık günü mahkeme kararını verdi ve Başkan Gökhan hakkındaki suçlamadan beraat etti.
O günden tam 10 gün sonra, kamuoyunda mazot davası olarak bilinen Başkan Gökhan’ın suç örgütü kurmak, yönetmek, zimmet, nitelikli zimmet, görevi kötüye kullanmak, özel belgede sahtecilik, imzanın kötüye kullanılması, dolandırıcılık suçlamaları ile yargılandığı mahkeme kararını verdi.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale 1.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasının ardından, hakkındaki tüm suçlardan beraat etti. Belediye Başkanı Gökhan, 10 gün içerisinde 2 beraat alırken, mazot davası da kapanmış oldu.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum