Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI, SİBER ZORBALIK VE ÖĞRENCİ GÜVENLİĞİ

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Güvenli İnternet Kullanımı, Siber Zorbalık ve Öğrenci Güvenliği” konularında seminer düzenlendi.

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI, SİBER ZORBALIK VE ÖĞRENCİ GÜVENLİĞİ
15 Ocak 2020 - 12:00

Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mustafa Otrar tarafından verilen konferansın sabah oturumunda Çanakkale il merkezinde görevli öğretmenlere, öğleden sonraki oturumunda ise öğrenci velilerine eğitim verildi.

Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa, il milli eğitim müdür vekili Murat Büyük, il milli eğitim şube müdürleri Işıl Korkmaz, Eyyup Bostancı, okul müdürleri, öğretmenler ile veliler katıldı.

Konferansta Talim ve Terbiye Kurul Üyesi Doç. Dr. Mustafa Otrar ”Eğitim süreci çocuğu değiştirir. Bu süreç içerisinde öğretmenin doğru yönlendirmesiyle arzu edilen değişiklikler meydana gelir. Öğretmenler öğrencilerin tutunduğu daldır. Olumlu davranışlar yüceltilirken olumsuz davranışların çok fazla abartılarak üzerine gidilmemesi gerekir. Olumsuz davranışların üzerine gidilirse merak uyandırarak meydana gelmesine sebep olur.” dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum