Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÖKHAN: "HARİTAYI DEĞİŞTİRMEK BİZİM ELİMİZDE.."

Son 1 aylık süreçte Çanakkale’de hızla artan Corona Virüs vakaları, alınan yasak kararlarının etkisi ortaya çıktı. Çanakkale il merkezinin Corona Virüs haritasını paylaşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan vatandaşlara çağrıda bulunarak tedbirler konusunda daha dikkatli olmaya çağırdı.

GÖKHAN: "HARİTAYI DEĞİŞTİRMEK BİZİM ELİMİZDE.."
09 Aralık 2020 - 12:21
Kasım ayı Çanakkale açısından hiç iyi geçmedi. Corona Virüs vakaları adeta hiç olmadığı kadar Çanakkale’nin dört bir yanını ele geçirdi. Sadece Çanakkale’de vakaların son bir ay içerisinde; normalden yüzde 50 artış yaşandığını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamıştı.
YASAKLARIN 1 HAFTALIK SONUCU İYİ
Yaşanan artışlar sonucunda Türkiye genelinde önce belirli saatlerde dışarı çıkma yasağı ardından da haftasonlarını kapsayan genel sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Herkes yasakların ne kadar işe yarayıp yaramayacağını merak ediyordu. Çanakkale’de 1 haftalık yasaklar sonucunda virüs salgınında gerileme olduğunu bizzat Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan paylaştığı Corona Virüs Risk Haritasıyla gözler önüne serdi.
GÖKHAN MASKE-MESAFE-HİJYEN ÇAĞRISINI YENİLEDİ
Alınan yasak kararları ve vatandaşların tedbirlerini arttırması sonucunda bir hafta da gözle görülür iyileşme yaşandığı risk haritası ile ortaya çıkarken; Belediye Başkanı Ülgür Gökhan “Haritayı değiştirmek bizim elimizde” diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Sevgili Hemşerilerim, Her birimiz bu kent için çok değerliyiz. Koronavirüs ile mücadelede Maske, Mesafe ve Temizlik kuralına uyarak bu haritayı  değiştirmek bizim elimizde... Unutmayalım virüsten korunmak birbirimizi korumakla başlar!!!” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum