Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÖKHAN GÜR'DEN AMATÖR SPOR VURGUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Biga İl Genel Meclis Üyesi Adayı Gökhan Gür, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Adaspor'a maç yemeği verdi. Motivasyon yemeğinden sonra Biga İlyas Bayram Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı da izleyen Gökhan Gür, Adaspor'a Bölgesel Amatör Lig'de başarılar diledi.

GÖKHAN GÜR'DEN AMATÖR SPOR VURGUSU
11 Mart 2019 - 12:29

Maç yemeği sonrası konuşan CHP Biga İl Genel Meclis Üyesi Adayı Gökhan Gür; "Bigamızı Bigasporumuz ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Adaspor’umuz geçtiğimiz yıl büyük bir başarı elde etti. Bu ilk yılında da Bölgesel Amatör Lig’de başarılı bir süreç geçiriyorsunuz. Büyük bir gururla takip ediyoruz. Ben bugünkü karşılaşma için başarılar diliyorum. Ben il genelinde meclis üyesi adayı olarak buradayım. Sporla ne ilgisi var diyebilirsiniz. Biga’da hangi spor alanında sporcuya yatırım yaparsanız, o alanda ciddi bir başarı geliyor. Biga Belediyemizin destekleriyle Biga sporunda son yıllarda yaşanan gelişmeleri görüyorsunuz. Biz il genel meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte bu yerel seçimin en güçlü iktidar adayıyız. Bizim istediğimiz altyapısı güçlü spor kulüpleri ortaya çıkarmak. Bunun için gerekli kaliteli insanlar köylerimizde de var. Bu çocuklarımızı düzenli ve disiplinli bir spor eğitimi ile tanıştırmak istiyorum. Köylerimizden çocuklarımız sporcu olmak istemeseler bile sporun vereceği disiplin ve özgüvenle yetişsinler istiyoruz. Spor her alanda başarı getirecektir. Ben buna inanıyorum. Sizlerin de desteklerinizle sporu Biga’da daha iyi bir noktaya getirebiliriz." ifadelerini kullandı.

Moral yemeği sonrası konuşan Adaspor Başkanı Muharrem Korkmaz ise Gökhan Gür'e destekleri için teşekkür etti.

Maç motivasyon yemeğine İl Genel Meclis Üyesi Adayları Hakkı Sezen ve Levent İrez ile CHP Biga İlçe Başkanı Atilla Diren ve parti yöneticisi Yalçın Çalı da katıldılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum