Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÖKHAN; "BENİM TEPEMDEN ÇEKİL KARDEŞİM!"

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan düzenlediği basın toplantısında madenci şirket tarafından hedef gösterildiğini söyledi.

12 Aralık 2019 - 12:49

Bunlar parayla herkesi satın alabileceğini zannediyor diyen Gökhan " Herkesi satın alabilirsiniz ama Çanakkale halkını parayla satın alamazsınız" dedi.

Başkan Gökhan açıklamasının devamında şunları söyledi; " 2011 yılından bu yana mücadelemiz sürüyor. Maden şirketinin parası çok kamuoyu araştırması yapsınlar. Bakalım Çanakkale halkı madeni istiyor mu? Şirket müdürü basın açıklaması yapmış ruhsatın yenilenmemesi için üzüntülüyüz demiş bizde sevinç içerisindeyiz.

Firma bizi tahdit etmeye başladı. Tehditler işçi çıkarmakla başladı. Burada çalıştıramıyorlarsa işçileri kendilerine ait diğer işletmede çalıştırsınlar. Biz yöredeki tüm siyanürlü altın işletmeciliğine karşıyız. Bu konuda tüm mücadelelerinin içinde yer aldık. Kirazlı da ki işletme bizim sahamızda içme suyu kaynağımızın tam üstünde. Hava sahamızda. Ben bu mücadeleyi Çanakkale adına veriyorum. Sadece altın madenciliğinde değil termik santrallerle ilgili de mücadele veriyoruz.

Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bir tarafta sermaye bir tarafta halk. Ben halkımızın yanındayım. Bunlar parayla herkesi satın alabileceğini sanıyor. Herkesi satın alabilirsiniz ama Çanakkale halkını satın alamazsınız. Beni istedikleri kadar tehdit edebilirler. Sosyal medyada bizi hedef gösteriyorlar. Suç duyurusunda bulunacağım. Bizi bu şekilde afişe edemezler. Korkuyor musunuz diye sorarsanız hayır zerre kadar korkum yok."

YORUMLAR

  • 0 Yorum