Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÖKÇEADA'DAN ANKARA ÇIKARMASI

Gökçeada Kent Konseyi öncülüğünde Ankara’ya giden Gökçeadalılar sorunlarını başkentte dile getirdiler. Gökçeada heyetini Ankara’da AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu karşıladı.

GÖKÇEADA'DAN ANKARA ÇIKARMASI
07 Nisan 2022 - 11:02
Gökçeada heyetinde Gökçeada Kent Konseyi Başkanı Bülent Aylı, AK Parti Gökçeada İlçe Başkanı Fatih Taylan, MHP Gökçeada İlçe Başkanı Mehmet Şahin, Gökçeada Esnaf Odası Başkanı Mustafa Erdem , Gökçeada Turizm Derneği Başkanı Hasan Çelik, Gökçeada İlçe Özel İdare Müdürü Akif Köseoğlu, Yeni Bademli Muhtarı Altan Uysal, Gökçeada Kızılay Başkanı Murat Suluoğlu, Elta Ada Temsilcisi Enis Oktay hazır bulundu.
Gökçeadalıların ilk ziyaretleri İçişleri Bakanlığına oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından karşılanan ada heyetine Ak Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu eşlik etti.
Gökçeada’nın sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyen Süleyman Soylu’ya brifingi Gökçeada Kent Konseyi Başkanı Bülent Aylı verdi.
Bu görüşmenin ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile Gökçeada heyeti baş başa görüştü. Heyet tarafından hazırlanan “Gökçeada Sorunları Dosyası” masaya yatırıldı. Turan tarafından heyetteki her bir temsilciye ayrı ayrı söz verildi. Notlar alındı. Talimatlar verildi.
Gökçeada istek ve sorunlar dosyası vekillere takdim edildi. Daha sonra MHP Genel Merkezi’ne gidildi. Burada MHP genel başkanları ile başbaşa görüşüldü.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum