Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GENÇ YAZARIN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLDU

Çanakkale’nin gururu 18 yaşındaki yazar Cerebral Palsy’li Duru Oğuz’un kaleme aldığı ve yakın zamanda raflarda yerini alacak olan ‘Karmakarışık’ isimli kitabın şarkısı yayınlandı. Solist Gülnur Gökçe’nin seslendirdiği şarkının sözleri Duru Oğuz’a ait.

GENÇ YAZARIN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLDU
19 Şubat 2022 - 12:34
Duru Oğuz’un yeni çıkacak olan ‘Karmakarışık’ isimli kitabının şarkısı tüm dijital platformlarda yerini aldı. ‘Bir Masal Perisi’ isimli şarkının solistliğini Gülnur Gökçe üstlendi.
Sözleri Duru Oğuz’a ait olan şarkının çıkmasıyla beraber büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen genç Yazar Duru Oğuz, “Yeni heyecanlar içerisindeyim. En büyük hayalim ‘Karmakarışık’ adlı kitabımın şarkısının olmasıydı. Kitabım şu an baskıda hazırlanıyor. Sözlerini benim yazdığım Gülnur Gökçe’nin seslendirdiği ‘Bir Masal Perisi’ adlı şarkım tüm dünya müzik portallarında yayınlandı. Duygularım tarifsiz, çok mutluyum. Bana ilk defa mutluluktan da ağlanabileceğini gösterdiler” diyerek mutluluğunu paylaştı.

“Duygularınız nasıl olursa olsun, kalplerinizi bize açtığınız zaman adeta bir masal perisi gibi yükseliriz göklere” diyen Oğuz, “Bana bu projede destek olan Jinglebox müzik yapım şirketinin sahibi Temel Zümrüt’e, solistim Gülnur Gökçe ye çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum