Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GELECEK PARTİSİNDEN İSTİFA EDEN İSİMLER PARTİYE GERİ DÖNÜYOR

Gelecek Partisinde İl Başkanı Olarak Vahap Özsüer’in atanması ile partiden istifa eden il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri partilerine geri dönmeye başladılar.

GELECEK PARTİSİNDEN İSTİFA EDEN İSİMLER PARTİYE GERİ DÖNÜYOR
28 Ocak 2022 - 10:30 - Güncelleme: 28 Ocak 2022 - 10:32
Yakın zamanda partiden istifa eden isimler ile bir araya gelen İl Başkanı Özsüer toplu ve birebir yaptığı görüşmelerin ardından önceki dönem İl Başkan yardımcıları Sibel Deniz, Hüseyin Özer, İlknur Akat ve eski kadın kolları başkanı Ebru Ertekin’e yeniden rozetlerini taktı.
İstifa eden Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan’ın da yakın zamanda partiye katılacağını  ifade eden Özsüer şu ifadelere yer  verdi; teşkilatımızla yapılan temayüllerde ismimiz çıktıktan sonra Genel Başkanımızı tarafından genel merkezde yapılan istişareler sonucu göreve atandık. Hemen ardından yönetim kurma çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda yakın zamanda partimizden istifa eden isimlerle de bir araya geldik. İstifa sebeplerini konuştuk ve arkadaşlarımız yeniden partiye dönmek istediklerini bizde onlarla birlikte çalışmak istediğimizi ifade ettik. Yeni dönemde nasipse birlikte güzel işlere imza atacağız. İfadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum