Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GELECEK PARTİSİ AİLESİ BÜYÜYOR

13 Ocak ‘ ta göreve atanması ile birlikte teşkilat çalışmalarını hızlandıran İl Başkanı Vahap Özsüer kısa süre içerisinde yönetimini kurarak teşkilat çalışmalarına ağırlık verdi.

GELECEK PARTİSİ AİLESİ BÜYÜYOR
23 Şubat 2022 - 10:58
1 Aylık süreçte Merkez İlçe başkanlığı, İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Çan İlçe Başkanlığı, Gelibolu İlçe Başkanlığına atamalar yapılırken parti aynı zamanda üye çalışmalarına da önem veriliyor. Dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından farklı siyasi partilere üye olan 6 gence il gençlik kolları başkanı Onur Gören ile birlikte rozet takma töreni yapıldı.

Rozet töreninde konuşan İl Başkanı Özsüer;
Sizleri gelecek ailesinde görmekten onur ve gurur duyuyoruz. Partimiz Aralık 2019’da kurulmasına rağmen çınar artık kök saldı ve dalları her geçen gün büyüyor. Gelecek ailesine hoş geldiniz diyor birlikte geleceğe yürüyeceğimiz yolda başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.
İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Gören ise ; partiye katılan gençlere teşekkür ederken, nehir artık denize yaklaşıyor. Denize yaklaşan bu nehire teveccüh gösteren genç kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki geldiniz hoş geldiniz . İfadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum