Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GELECEĞİN AKILLI ŞEHİRLERİ İÇİN ORTAKLIK PROJESİNİN AÇILIŞ TOPLANTISINA DAVETLİSİNİZ

Çanakkale Belediyesinin hibe faydalanıcısı olarak İspanya Tarragona Belediyesi, Tarragona Akıllı Şehir Platformu ve Türkiye Bilişim Vakfı ile ortaklaşa yürüttüğü Geleceğin Akıllı Şehirleri için Ortaklık Projesinin Açılış ve Strateji Geliştirme Toplantısı, 12 Mart 2019 Salı günü gerçekleşecek.

GELECEĞİN AKILLI ŞEHİRLERİ İÇİN ORTAKLIK PROJESİNİN AÇILIŞ TOPLANTISINA DAVETLİSİNİZ
11 Mart 2019 - 15:37

Proje kapsamında, Çanakkale Belediyesi ve Tarragona Belediyesi arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi, Tarragona örneğinden hareketle Akıllı Şehir Platformu’nun hayata geçirilmesi, her iki şehrin ileri düzey akıllı şehir dönüşümünü daha da ileriye taşımak üzere uzun vadeli işbirliği yapılması ve ortak projeler tasarlanması hedeflenmektedir. Bu hedefler doğrultusunda gerçekleştirilecek faaliyetlerimiz hakkında Açılış Toplantısı düzenlenecektir.İki belediye arasında yürütülecek proje aynı zamanda turizmde de önemli bir tanıtım etkinliği olacaktır.

Geleceğin Akıllı Şehirleri için Ortaklık Projesinin, Parion Hotel İmroz Toplantı Salonu’nda (7.kat) , 12 Mart 2019 Salı günü saat 11.00’da düzenlenecek Açılış Toplantısına tüm kamu kurumları, üniversite temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve konuya ilgi duyan kentlilerimizin katılımlarını dileriz.

-Proje Hakkında-

Geleceğin Akıllı Şehirleri için Ortaklık Projesi, Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından yürütülen “Türkiye ve Avrupa BirliğiArasında Şehir Eşleştirme Hibe Programı” kapsamında yürütülmektedir. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Vilayetler Birliği (VB) ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü programın üç kilit paydaşını oluşturmaktadır. Programın ana yararlanıcısı olan Avrupa Birliği Başkanlığı ile birlikte bu üç kilit paydaş kurum, ülkemizde gerçekleştirilen şehir eşleştirme faaliyetlerinde kamuyu temsilen rol oynayan aktörler olma niteliği taşımaktadır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum