Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

FENERBAHÇE YENİ HOCASINI RESMİ SİTEDEN DUYURDU!

Ersun Yanal sonrası teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, sürpriz bir isimle sözleşme imzaladı.

FENERBAHÇE YENİ HOCASINI RESMİ SİTEDEN DUYURDU!
09 Haziran 2020 - 14:52 - Güncelleme: 09 Haziran 2020 - 14:54

Sarı-lacivertliler, sezonun kalan 8 haftalık bölümünde takımı Tahir Karapınar'a emanet etti. Tecrübeli futbol adamı 8 haftalık Süper Lig sezonu sona erdiğinde, futbol akademi altyapı koordinatörü olarak görev yapacak.

Fenerbahçe, Tahir Karapınar'ın 2019/20 sezonunun kalan bölümünde takımın yeni teknik direktörü olduğunu duyurdu.

Sarı-lacivertliler Tahir Karapınar'ın ayrıca, futbol akademi altyapı koordinatörü görevine getirildiğini ve tecrübeli futbol adamının bu görevine, sezonun sona ermesiyle başlayacağını ifade etti.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde: "Tahir Karapınar, yeniden yapılandırılmakta olan Fenerbahçe Futbol Altyapı organizasyonumuzda futbol akademi altyapı koordinatörü olarak göreve getirilmiştir.Altyapımızda göreve başlayan Karapınar, kariyerinde Türkiye Futbol Federasyonu Genç Milli Takımlar antrenörlüğü ve teknik sorumluluğu, Milli takım Ege ve Akdeniz bölge sorumluluğu görevlerinde bulunmuştur.Bununla birlikte, Tahir Karapınar 2019-20 sezonunun kalan bölümünde Futbol A Takımımızın teknik heyeti ile birlikte sahaya çıkacak, sezonun tamamlanmasının ardından altyapıdaki görevine resmi olarak başlayacaktır.Tahir Karapınar'a camiamıza hoş geldin diyor; kendisine başarılar diliyoruz."

 

Kaynak: Haber Merkezi

YORUMLAR

  • 0 Yorum