Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EVİM OKULUM, OKULUM EVİM PROJESİ

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, “EVİM OKULUM, OKULUM EVİM” projesi kapsamında veli ev ziyaretlerine başladı.

EVİM OKULUM, OKULUM EVİM PROJESİ
02 Kasım 2018 - 15:27

 İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ilk ziyaretini 1 Kasım Perşembe akşamı, Cevatpaşa Ortaokulundan 6.sınıf öğrencisi Serhan Ceylan,5 sınıf öğrencisi Duru Ceylan ve Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencisi Hatem Şevkli’nin evine yaptı.

 İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ziyaretlerde yaptığı açıklamada; “Ailelerin değişen ve gelişen günümüz koşullarında, okullarla iş birliği içinde olması kaçınılmaz olmuştur.  Bu anlayışla yola çıktığımız Evim Okulum, Okulum Evim projesinin amacı;  okul ve aile arasında olumlu iletişim kurarak okul ile aile arasındaki bağı güçlendirmek, öğrencilerin eğitimleri ile ilgili ailelerde farkındalık yaratmaktır. Böylelikle okul aile işbirliğinin önemini vurgulamaktır. Eğitimciler olarak velilerimizle birlikte oluşturulacak kurum kültürünü değerli buluyoruz. Uygulamasına geçtiğimiz eğitim öğretim yılında başladığımız projemizin çıktılarına baktığımızda, projemiz hedeflerine hizmet etmiş, ev ziyaretleri öğrencileri olumlu yönde etkilemiş, öğrencilerin ders başarısı ve sosyal aktivitelere katılma eğilimlerinde artış olmuştur. Ev ziyareti uygulamamızla öğretmen ve aile arasında büyük bir güven oluşmuştur.’ şeklinde konuştu.

Ev ziyaretlerinde, Eğitim 2023 Vizyonu, okulların ihtiyaçları, öğrencilerin ve velilerin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden ve okullardan beklentileri konuşuldu.

 Ziyaret edilen aileler, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’ın ziyaretinden ve projenin uygulanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum