Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ERSÜMER'E DEMOKRAT PARTİ'DEN DAVET

57. Hükümette, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Başbakanlık görevlerinde bulunan, Cumhur Ersümer, bugün saat 14.30’da Demokrat Parti İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

01 Şubat 2020 - 16:39

Gerçekleşen ziyarette Ersümer’i, DP İl Başkanı Nail Babacan, DP Merkez İlçe Başkanı Ercan Uyar, geçmiş dönem DP İl Başkanı Mehmet Ünal, yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladılar.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Nail Babacan, “Sayın Cumhur Ersümer ile Anavatan Partisi’nde yıllarca hizmet verdik. Sayın Cumhur Ersümer’i Demokrat Parti saflarında görmek istiyoruz. Kendisini davet ediyorum” dedi.

Cumhur Ersümer tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye maalesef yurt içinde ve dışında oradan oraya savrulmaktadır. Türkiye’nin bu gidişine dur diyecek, yüreğiyle, bileğiyle ortaya çıkacak, yanlışları dile getirecek, insanlara ve partilere gerçekten ihtiyaç vardır.

Türkiye’de merkez sağ, Türkiye demokrasisinin çimentosudur. Türkiye’deki merkez sağ çimentosunu bir araya getirip, güçlü kılabilirsek Türkiye için bir açılım olacaktır” ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum