Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ERDİNÇ ÜZDEN'İ UĞURLADIK

Çanakkale siyasetinin ve iş insanlarının yakından tanıdığı Erdinç Üzden, geçtiğimiz gün hayat gözlerini yummuştu. Geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda tedavi altında olan Üzden, dün son yolculuğuna uğurlandı.

ERDİNÇ ÜZDEN'İ UĞURLADIK
05 Şubat 2022 - 11:18
İntepe’de ilk kontini yağ fabrikasını kuran, bölgenin tek kontini işletmecisi olan Erdinç Üzden, bir dönem CHP İl Yöneticiliği görevinde de bulunmuştu. 1980’li yıllarda Çanakkale Belediyesi’nde çalışan daha sonra Esenler semtinde bakkal işletmeciliği de yapan Erdinç Üzden, iki çocuk babasıydı.
Erdinç Üzden’in cenazesi, dün ilk olarak saat 14.30’da Esenler Mahallesi Barışkent Sitesi’nde bulunan evinin önüne getirildi. Komşularından, mahallelilerden helallik alındı. Daha sonrasında, cenaze töreni için İntepe’ye gidildi. İkindi namazına müteakip, Erdinç Üzden İntepe’de son yolculuğuna uğurlandı.

Gerçekleşen cenaze töreninde, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, CHP eski dönem il başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale Barosu geçmiş dönem Baro Başkanı Bülent Şarlan, siyasiler, iş dünyasının temsilcileri, ailesi, sevenleri, yakınları bir araya geldi.
Çanakkale Medya Grubu olarak Erdinç Üzden’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı dileriz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum