Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ENGELLİ VATANDAŞLAR İFTARDA BULUŞTU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Vali İlhami Aktaş, iftar programında engelli dostlarımızla bir araya geldiler.

ENGELLİ VATANDAŞLAR İFTARDA BULUŞTU
29 Mart 2024 - 11:59
Deniz Polis Evinde düzenlenen İftar programına; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, Vali İlhami Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali ÖmüT, Müdür Yardımcıları Harun Hazır, Elif Yaman, Görme Engelliler Derneği Başkanı Zeki Tezel, Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Güngör Sağır, Çanakkale Özgün Bireyler Otizm Derneği Sevimay Çamlıoğlu, engelli dostlarımız ve aileleri katıldı.
İftar öncesinde engelli vatandaşlarımızla bir süre sohbet eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Vali İlhami AktaŞ, engelli vatandaşlarımızın istek ve arzularını dinleyip, hayırlı ramazanlar dileklerinde bulundular. 
Akşam ezanının okunmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Vali İlhami Aktaş engelli vatandaşlarımızla birlikte oruç açtılar.
İftar programında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Vali İlhami Aktaş tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.
Engelli vatandaşlarımızla yakından ilgilenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Vali İlhami AktaŞ, Ramazan’da tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunarak engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir ömür dileğinde bulundular. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum