Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EMPATİ MAÇINDA DOSTLUK KAZANDI

1915 Çanakkale Spor Kulübü Görme Engelliler Futsal Takımı sezon hazırlıklarını Çan’da sürdürüyor.

EMPATİ MAÇINDA DOSTLUK KAZANDI
22 Haziran 2022 - 11:32
Çan ilçesine bağlı Etili köyünde bulunan Etili Seramik Fabrikalarının daveti üzerine Etili köyüne gelen 1915 Çanakkale Spor Kulübü Görme Engelliler Futsal Takımı Başkanı Nuray Işık Telli, Takım Antrenörü Akif Telli ve Futsal Takımı sporcularını Etili Seramik Üretim Müdürü Nazım Savaş karşıladı. Kızılcıklık Parkında bir süre dinlenen sporcular akşamda halı sahada Etili Spor Klübü Futbol takımı ile dostluk maçı yaparak sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüler.

Futsal Antrönörü Akif Telli, “1915 Çanakkale Spor Kulübü Görme Engelliler Futsal Takımı, görme engelliler Futsal 1. Lig’te oynuyor. 25 Haziran - 3 Temmuz tarihlerinde de Aksaray ilinde Futsal 1. Lig 1. devre müsabakalarına başlayacağız. Onun öncesinde Etili’ye Etili Seramik Fabrikalarının daveti üzerine geldik. Bir dostluk maçı gerçekleştirdik. Güzelde bir maç oldu. Etili Seramiğe, Fabrika Müdürü Selçuk Tülek beye, müdürlerine ve çalışanlarına bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz. Turnuva öncesi sporcularımız içinde hem antreman oldu hem bir dostluk tanışma maçı oldu. Maçlarında serilerinin devamını da yapmayı planlıyoruz” dedi.

Etili Seramik Fabrikaları Üretim Müdürü Nazım Savaş, “1915 Çanakkale Görme Engelliler Spor Klubüne bizim davetimizi kabul ettikleri için çok teşekkür ediyoruz. Geldiler tanışma fırsatını bulduk. Futsal gibi zorlu bir spor salonunda bu sporu yapmak onlar içinde çok önemli. Bizde duyunca heyecanlandık bizim de bir takımımız var. Ama bizimkisi amatör bir klüp fabrikanın sponsor olduğu. Kardeşçe bir maç oldu. Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum