Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"EMİN ADIMLARLA HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ"

Birinci Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Çanakkalespor, sezonun 10. haftasında Küçükkuyu Gençlerbirliği ile karşılaştı.

"EMİN ADIMLARLA HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ"
07 Mayıs 2024 - 11:32
Son haftalarda yakaladığı başarılı form grafiği ile adından sıkça söz ettiren Çanakkalespor, ligin 10.haftasında Küçükkuyu Gençlerbirliği ile deplasmanda kozlarını paylaştı.
Yapılan açıklamada; “Yakaladığımız yükselişimiz Küçükkuyu deplasmanında da devam etti. Ligin üst sıralarında bulunan Küçükkuyu Gençlerbirliği Spor Kulübü karşısında Eray Ünal ve Mert Kılıçkaya’nın golleriyle 2-0 galip gelmeyi başardık ve puan tablosunda play off sıralamasına yerleştik. Başkanımız Erkal Turan oyuncularımıza ve teknik kadromuza tebrik mesajı yayınladı ;
“Emin adımlarla  hedefimize ulaşacağız. Çanakkalesporumuzu hakettiği gibi üst liglere taşıyacağız. Deplasmanda Küçükkuyu Gençlerbirliği Sporu 2-0 yenen Teknik kadromuzu ve futbolcularımızı kutlarım."
Bizler de Çanakkalespor yönetimi olarak Çanakkalespor için gecesini gündüzüne katarak mücadele eden başkanımız Erkal Turan a, futbolcularımıza ve teknik ekibimize yürekten teşekkür ediyoruz1 ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç