Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ YAZICI'YI DUYGULANDIRAN ZİYARET

Emekli öğretmen Ali Yazıcı şahsı ve köyü adına bu ziyaretlerinden dolayı Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a ve Pegai Bisiklet Platformu’na teşekkürlerini sundu.

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ YAZICI'YI DUYGULANDIRAN ZİYARET
30 Kasım 2019 - 11:41

Ali Yazıcı gençlere uzun ve sağlıklı yaşam ile ilgili bilgiler vererek eğitim, sağlıklı beslenme ve sporun hayatımızdaki önemini vurguladı. Kötü alışkanlıklardan uzak duran Ali Yazıcı, fast food tarzı hazır gıdalardan kaçınılması konusunda sporculara uyarılarda bulundu.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, "Pegai Bisiklet Platfotmu Başkanımıza ve arkadaşlarımıza bizleri davet ettikleri için teşekkür ederiz. Emekli öğretmenimizin ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum" dedi.

Pegai Bisiklet Platformu Başkanı Aydın Çakır, "Bakacak Köyümüzde yaşayan Emekli Öğretmenimiz Sayın Ali Yazıcı amcamızı daha önce olduğu gibi yine unutmadık ve ziyaretimizi gerçekleştirdik. Ziyaretimize bisikletiyle eşlik etmek isteyen ancak yoğun programından dolayı katılamayan İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Şafak Özkan Bey'e, Ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan Biga Belediye Başkanı Sayın Bülent Erdoğan Bey'e ve Meclis üyelerimize ikramları ve katılımları için ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum