Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EL EMEĞİ KIRKYAMA SERGİSİ AÇILDI

Çanakkale Kırkyama Ve El Sanatları Derneği, Pamuk İpliğinden Hayallerimiz Kırkyama Grubu tarafından, Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Evi’nde sergi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da katıldı.

11 Eylül 2019 - 11:26

Çanakkale Kırkyama Ve El Sanatları Derneği, Pamuk İpliğinden Hayallerimiz Kırkyama Grubu her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliklerine devam ediyor. Kadınların bir yılda yaptığı kırkyama eserleri, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Evi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Açılışı,  eşi Hale Gökhan ile birlikte sergiye katılan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaptı. Gökhan açılışta yaptığı konuşmada; “Kırkyama sanatında büyük bir emek var. El emeği göz nuru olan kırkyama apayrı bir sanat dalı. Kırkyama sanatına gönül vermiş Çanakkale kadınları kentimizi daha da güzelleştiriyor. Belediye olarak sanat ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz. Sergi de eserleri olan kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu sergiyi açmaktan da çok mutluluk duyuyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum