Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EKREM COŞKUN DÖNER'İN 250'İNCİ ŞUBESİ ÇANAKKALE'DE AÇILDI

Ekrem Coşkun Döner Truva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç işletmeciliğinde açıldı.

16 Ocak 2020 - 16:42

Ekrem Coşkun Döner dün Fetvane Sokak’ta açıldı. 250’inci şubesini açan işletmenin sahibi Truva Şirketler Grubu Başkanı Turgay ‘Ne yediğini bilmek herkesin hakkı’ parolası ile yola çıktıklarını belirtti. Açılış törenine eski Çanakkale Valisi Süleyman Kamçı, Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış Töreninde bir konuşma yapan Ekrem Coşkun Döner şube işletmecisi Turgay Kılıç “ Truva şirketler grubu olarak ülke ekonomisine ve istihdamına ciddi katkılar sunmaya devam ediyoruz. Çanakkale’ de şirketimiz olarak taşımacılık sektöründe, akaryakıt sektöründe, otel işletmeciliğinde, otogar işletmeciliğinde ve gıda sektöründe faaliyetlerimiz devam etmekte. Bundan sonraki süreçte’ de özellikle gıda sektöründe büyümeye devam etmeyi planlıyoruz. Ekrem Coşkun markası ile bayilik sözleşmesi ile Çanakkale’ ye kıymetli bir şube kazandırdığımızı düşünüyoruz. Bu şubemiz ile iş dünyasına ve özellikle öğrenci kardeşlerimize en kaliteli eti en uygun fiyata sunmayı planlıyoruz. Ekrem Coşkun Döner firması Türkiye’ nin en büyük döner firması olarak faaliyetlerini yürütüyor. Ekrem Coşkun döner Türkiye’ de 67 ilde 250 şubesi ile büyümeye devam ediyor. Açılışını yaptığımız Ekrem Coşkun Döner Çanakkale’de açılan ilk şube. Bundan sonrada Çanakkale’nin ilçelerinde ve farklı illerde de Ekrem Coşkun Döner markası ile yatırımlara devam etmeyi planlıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ediyorum. Bu işletmemizin Çanakkale’mize, ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından açılış için dua okundu. Okunan duanın ardından eski Çanakkale Valisi Süleyman Kamçı ve protokol üyeleri açılış kurdelesini kestiler. Yapılan açılışın ardından katılımcılara ve vatandaşlara döner ikram edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum