Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EBE EĞİTİMLERİNİN 2. ETABI BAŞLADI

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Normal Doğum Eylem Planı etkinlikleri kapsamında Ebe Güçlendirme Eğitimlerinin 2. Etabı başladı. Eğitim, Halk Sağlığı Başkanlığı Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi.

EBE EĞİTİMLERİNİN 2. ETABI BAŞLADI
07 Mayıs 2025 - 12:22

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Gürkan Çoban, eğitimlerin önemine değinerek, katılımcılara başarılar diledi. Çanakkale il genelindeki kamu hastanelerinde görev yapan ebeler, bu eğitim programına kursiyer olarak katıldılar.

Eğitimde, doğum sürecinin yönetimi, anne-bebek sağlığına yönelik güncel uygulamalar ve doğum sırasında etkili iletişim becerileri gibi konular ele alınacak. Katılımcılara, doğum sırasında karşılaşılan zorluklar ve bunlara yönelik çözüm önerileri üzerine de çeşitli bilgiler verileceği belirtildi.

Bu eğitim programının, doğum hizmetlerinde kalitenin artırılması ve ebelerin mesleki bilgi ve becerilerinin güçlendirilmesi açısından büyük bir adım olduğu vurgulandı.
Kaynak: Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü

YORUMLAR

  • 0 Yorum