Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

E-TİCARET UZMANLIĞI EĞİTİMİ ÇTSO'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Worldef Business School (WBS), Akbank Dönüşüm Akademisi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ve Odamız işbirliğinde 19 Temmuz'da ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde “E-ticaret Uzmanlığı Eğitimi” gerçekleştirildi.

E-TİCARET UZMANLIĞI EĞİTİMİ ÇTSO'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
20 Temmuz 2022 - 11:38
E-ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı kapsamında Eğitmen Hasan Basri Demir tarafından verilen eğitimde; E-Ticaret Temel Kavramlar, E-Ticaret İş Modelleri, E-Ticaret Kurulum Süreçleri, E-ticaretin Yöntemleri, E-Ticaret Projesinin Kurgulanması, E-Ticaret Süreçleri ve E-Ticaret Operasyonu konularında katılımcılara detaylı bilgilendirme yapıldı.

Global pazarda yer edinmek isteyen şirketlere yönelik olan ve E-Ticaret Yönetimi (E-KOBİ), Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi, E-İhracat (Sınırları Aş) yönetimi eğitim modüllerine yer veren program, 20 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında online olarak da düzenlenecek.

Eğitimler; KOBİ’lerin dijitalleşmesi, işlerini daha verimli yapabilmeleri, müşteri taleplerini karşılayabilmeleri, maliyetlerini azaltabilmeleri ve işletmelerinin sürdürülebilirliği açısından büyük önem arz ediyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum