Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DÜZENSİZ GÖÇ İLE MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

10. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yalova ilinde gerçekleştirildi.

DÜZENSİZ GÖÇ İLE MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
07 Aralık 2021 - 12:58
Toplantıya; Yalova Valisi Muammer EROL, Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Balıkesir Valisi HASAN ŞILDAK, Sakarya Valisi Çetin Oktay YILDIRIM, Kocaeli Valisi Seddar YAVUZ, Kütahya Valisi Ali ÇELİK, Bilecik Valisi Kemal KIZILKAYA, il emniyet müdürleri, il jandarma komutanları, sahil güvenlik grup komutanları, göç idaresi müdürleri ile ilgili kurum müdürleri katıldı.
Düzensiz göç ile mücadele kapsamında iller bazında yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda 10. bölgede yer alan Çanakkale, Bursa, Balıkesir, Sakarya, Yalova, Kocaeli, Kütahya ve Bilecik il sınırında yaşanan düzensiz göç ve göçmen olaylarının güncel durumu, alınan önlemler ile istatistiki bilgiler paylaşıldı.
Toplantıda, düzensiz göç ile mücadeleye önümüzdeki süreçte kesintisiz devam edileceği, her kademede sürdürülen koordinasyon ve iş birliğinin daha da artırılacağı bildirildi.
10. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı, düzensiz göçmen akımı hakkında görüş ve çözüm önerilerinin görüşülmesinin ardından son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum