Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DOUBLETREE BY HİLTON ÇANAKKALE RESMİ AÇILIŞ YEMEĞİNİ YAPTI

Temmuz ayında kapılarını açan DoubleTree by Hilton Çanakkale’de, geçtiğimiz akşam gerçekleşen açılış yemeğinde bölgenin önemli ve üst düzey isimleri bir araya geldi.

DOUBLETREE BY HİLTON ÇANAKKALE RESMİ AÇILIŞ YEMEĞİNİ YAPTI
18 Ağustos 2022 - 16:00 - Güncelleme: 18 Ağustos 2022 - 16:32
Açık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Açık ve otelin Genel Müdürü Aziz Yalçın Kan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG.Yb. Ercan Oran, kamu kurum ve kuruluşlarının değerli temsilcileri ve bölgenin önemli turizm yetkilileri katıldı.

Davette otelin zengin menüsü konukların ağzını tatlandırırken, popüler ve nostaljik şarkıları caz tarzında söyleyen Purple Hand Band grubu da misafirlere keyifli dakikalar yaşattı. Otelin bağlı olduğu Açık Holding’in üst düzey kalite anlayışıyla Çanakkale turizmine yeni bir soluk getirmek istediğini belirten DoubleTree by Hilton Çanakkale Genel Müdürü Aziz Yalçın Kan ‘’DoubleTree by Hilton Çanakkale, 6 sektörde insan ve teknoloji odaklı faaliyetler gösteren Açık Holding’in turizm alanındaki ilk otel projesi. Bölgeye yeni bir dinamizm getirerek, artan konaklama taleplerine yüksek kalitede çözüm sunacak otelimiz, hem Hilton ailesinin hem de Açık Holding’in kurumsal kültürü sayesinde şehrin turizminin büyümesine katkıda bulunacak.’’ dedi.

GEÇMİŞTE YAŞANAN TARİHİ ZAFER BU TOPRAKLARIN NE KADAR KIYMETLİ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR
Açılış yemeğindeki konuşmasında Çanakkale’nin turizm potansiyeline de dikkat çeken Aziz Yalçın Kan ‘’Ülkemizdeki yerli ve yabancı turistlerin önemli bir bölümünün geçiş noktası olan Çanakkale; tarihi ve doğasıyla birlikte, bu yıl hayata geçirilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün de etkisiyle turizmde büyük gelişmeler gösterecek ve markalaşmaya devam edecek; biz de otelcilikte çok eski geçmişi olan Hilton’un hoşgörü ve misafirperverliğini en iyi şekilde sunarak, şehrin bu markalaşma yolculuğuna uluslararası standartlarda verdiğimiz kaliteli hizmetimizle katkılarımızı sunacağız.’’ dedi.
Açık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Açık da yaptığı konuşmasında Holding’in kuruluş tarihinin Çanakkale için önemli bir tarih olan 18 Mart olduğuna dikkat çekerken, ilk otel projelerinin çok sevdiği ve hayatında önemli bir yer tutan Çanakkale şehrinde gerçekleşiyor olmasından dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtti.

AÇIK HOLDİNG OTEL PROJELERİNE DEVAM EDECEK
Teknoloji odaklı yatırımlarıyla dikkat çeken Açık Holding’in, yapım ve işletmesini gerçekleştirdiği DoubleTree by Hilton Çanakkale, bölgenin ilk uluslararası zincir oteli olarak dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü otel zinciri Hilton standartlarına sahip, 5 yıldızlı otel konseptiyle hayata geçirilen otelin yapımını Açık Holding’in inşaat ve gayrimenkul sektöründeki şirketi Serban İnşaat üstlendi.
Bünyesinde toplamda 155 oda bulunan DoubleTree by Hilton Çanakkale, şehrin merkezindeki konumuyla hem iş seyahatlerinin hem de tatil seyahatlerinin getirdiği üst düzey konaklama ihtiyacına cevap verecek. Otel, Çanakkale’nin birçok önemli ve turistik noktasına da kolaylıkla ulaşılabilir bir konumda olmasıyla yüksek önem taşıyor. Otelde ayrıca balo salonu, çok amaçlı toplantı salonları, 2 adet yüzme havuzu, Spa, Türk hamamı, spor merkezi ve restoranlar mevcut.
DoubleTree by Hilton Çanakkale’yle turizm alanındaki otel projelerine ilk adımı atan Açık Holding, yeni otel projeleriyle de yatırımlarına devam etmeyi planlıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum