Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DOĞA KATLİAMLARINA "YETTİ GARİ"

Çanakkale Baro Başkanı, Aydın Barosu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Adalet Nöbetine katıldı. Başkan Av. Bülent Şarlan, Aydın’da Kaz Dağları’nı ve yaşananları anlattı.

DOĞA KATLİAMLARINA "YETTİ GARİ"
26 Şubat 2020 - 10:58

Her ay bir baronun ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Adalet Nöbeti’ bu ay Aydın'da düzenlendi. 19 ilin Barosunun katıldığı bu ayki nöbetin konusu "Çevre için nöbetteyiz" olarak belirlendi. Adalet Nöbeti’nde ana gündemi de özellikle Aydın da yaşanan ve çevre kirliliğine neden olan JES’ler oldu.

AV. ŞARLAN: KAZDAĞLARI’NIN ÜSTÜ ALTIN’DAN DEĞERLİDİR

Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Aydın Adliyesi önünde Avukatlara ve Aydın halkına bir konuşma yaptı. Başkan Şarlan, Çanakkale’de Kaz Dağları’nda yaşanan süreci anlattı. Aydın’daki jeotermalin çevreye yaratacağı olumsuzlukları engellemek için verilen mücadeleye destek vereceklerini belirterek, “Çanakkale Barosu avukatları yanınızdadır” dedi. Şarlan konuşmasında, “Kazdağları’nın üstü, altından değerlidir. Kazdağları’nın yeşilini katledişinize, Aydın’ın yemişine göz dikişinize, YETTİ GARİ.” diye konuştu.

“NÖBETLERİMİZ İŞÇİ ÇOCUKLAR VE ÇORLU TREN FACİASINDA YAŞAMINI YİTİRENLER İÇİN DEVAM EDECEK”

Adalet Nöbetleri ile ilgili açıklamada bulunan Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, “Bir sonraki nöbet27 Mart tarihinde Gaziantep’te gerçekleşecek. Bu nöbetimizin teması “İşçi Çocuklar Ve Mülteciler” olacak. Nisan ayında yapılacak Adalet nöbeti ise Tekirdağ’da yapılacak ve konusu ise Çorlu’da yaşanan tren faciası ve davası olacak. Ülkemizin bağımsız yargıya kavuşması, hukuk ihlallerinin son bulması, çevre katliamı başta olmak üzere sorunların çözümlenmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum