Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DEVA PARTİSİ LAPSEKİ KURUCU İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

DEVA Partisi Lapseki Kurucu İlçe Başkanı Hüseyin Duman oldu. Duman’a mazbatasını DEVA Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı Berkan Karaca verdi.

DEVA PARTİSİ LAPSEKİ KURUCU İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU
11 Ağustos 2020 - 11:51
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Karaca, Duman’a başarılar dileyerek, "Teşkilatlanma çalışmalarına devam eden il kurucu heyetimiz Lapseki ilçemize kurucu başkan olarak Hüseyin Duman’ı görevlendirmiştir. Başkanımız ile memleketimizin sorunlarına DEVA olmak için var gücümüzle çalışacağız. Kendisinin görevinde başarılı olacağına inancımız sonsuz olup, Lapseki’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.
“SORUMLULUK ALMA VAKTİ”
Lapseki Kurucu İlçe Başkanı Hüseyin Duman, göreve layık görülmesine ilişkin yaptığı açıklamada dürüst, ilkeli ve doğru bir siyaset yapacaklarını belirtti. Duman, şunları söyledi;
"Kurucu İl Başkanım Avukat Berkan Karaca ve kurucu heyetimizin takdirleri sonucunda Lapseki İlçe Başkanlığına layık görüldüm. Aldığımız sorumluluğun bilincinde olarak Lapseki’mizde siyasete yeni bir heyecan katarak partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Özlenen dürüst, ilkeli ve doğru siyaseti hemşerilerimizle birlikte hep beraber yeniden inşa edeceğiz inşallah”
 
HÜSEYİN DUMAN KİMDİR?
Hüseyin Duman 1979 yılında Avusturya’da dünyaya geldi.İlk ve ortaöğretimini Lapseki'de, lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladı.
Duman, Çanakkale 18Mart Üniversitesi'nde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri üzerine yüksek lisansına devam etmektedir. Sigorta sektöründe faaliyet gösteren Hüseyin Duman, Lapseki İş Adamları Derneği Kurucu Başkanlığı ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.
Duman, halen Lapseki Dayanışma ve Geliştirme Derneği Başkanlığını sürdürmektedir. Hüseyin Duman evli ve 2 çocuk babasıdır.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum