Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"DERNEKLER, TOPLUMUN FARKLI KESİMLERİNİ BİR ARAYA GETİRİR"

CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Ülkü Şimşek Tutak ve Ekibi, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni Ziyaret Etti ve İşbirliği Vurgusu Yaptı.

"DERNEKLER, TOPLUMUN FARKLI KESİMLERİNİ BİR ARAYA GETİRİR"
12 Aralık 2023 - 11:24
CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Ülkü Şimşek Tutak ve ekibi, Kepez'in sorunlarına çözüm bulma ve projelerini paylaşma amacıyla gerçekleştirdikleri kampanya kapsamında Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Bu anlamlı buluşmada, Kepez'in sosyal ve kültürel hayatına dair çözüm odaklı işbirlikleri kurma taahhüdüyle birlikte derneklerin desteklenmesi konusunda kararlılık vurgulandı.
Toplantıda konuşan Tutak, "Yapıcı bir kent yönetimi için sadece sorunlara çözüm üretmek yetmez, aynı zamanda toplumun çeşitli kesimleriyle işbirliği içinde olmalıyız. Bu kapsamda Pir Sultan Abdal Kültür Derneği gibi değerli kurumlarla gerçekleştirdiğimiz ziyaretler, sadece sözde değil, gerçekçi, daimi ve sürekli işbirliklerinin kapılarını aralamak adına önemlidir. Bugüne kadar söylemden öteye geçmediğini gördüğümüz birlikte yöneteceğiz yaklaşımını gerçekten hayata geçirecek bir vizyona sahibiz" dedi.
Toplantı, sadece bir görüşme değil, samimi bir sohbet havasında geçti. Derneğin kadın üyeleri özellikle bir kadın başkanın olmasını desteklediklerini ifade ederken, kadınların birçok konuda daha başarılı olacakları konusunda vurgular yapıldı.
Tutak, aynı zamanda belediye olarak derneklerin desteklenmesi ve eksikliklerinin giderilmesi konusunda öncü bir yönetim olma anlayışıyla yola çıktıklarını da belirterek, "Dernekler, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirir ve sosyal dayanışmayı güçlendirir. Belediye olarak, derneklerin faaliyetlerini destekleyerek, onların toplumsal hizmetlerine daha etkin bir şekilde katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu işbirlikleri, Kepez'i daha yaşanabilir ve kucaklayıcı bir kent haline getirmek adına önemli bir adım olacaktır" ifadelerini kullandı.
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yetkilileri de, Tutak ve ekibinin işbirliği vurgusunu olumlu bir şekilde karşılayarak, dernek olarak toplumun çeşitli ihtiyaçlarına yönelik projelerde birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirttiler.
Bu ziyaret, sadece seçim kampanyası sürecinde değil, aynı zamanda Kepez'in uzun vadeli kalkınma planlarında da derneklerle sürekli ve etkili bir işbirliği hedefi taşıyan bir yönetim anlayışını vurgulamaktadır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç