Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DEMOKRAT PARTİ'DE KONGRE HEYECANI

Demokrat Parti Çanakkale İl Başkanlığı Olağan Kongresi için geri sayım başladı.

04 Temmuz 2020 - 16:41

5 Temmuz 2020 pazar günü Türkan Saylan Sosyal tesislerinde yapılacak olan İl Kongresi için hazırlıklar tamamlandı. Olağan İl Kongresi için Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcıları, İstanbul İl Başkanı, Bursa İl Başkanı, Sakarya İl Başkanı, Balıkesir İl Başkanı, Düzece İl Başkanı ile bir çok partili kongreye katılmak için Çanakkale'ye geldiler. Kongre Öncesi bir açıklama yapan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay; "Çanakkale Olağan İl Kongremiz için komşu illerimizden İl Başkanlarımız ile birlikte şehrimize geldik. İktidara yürüyüşümüzün ilk adımını yarın saat 11.00'da başlatacağız. Çanakkale İl Başkanlığı için adayımız Av. Nail Babacan'dır. Kendisine geçmiş dönemlerdeki hizmetleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Demokrat Parti Çanakkale iL Başkanı Av. Nail Babacan ise yaptığı açıklamada; "Yarın yapılacak olan kongremizi tüm partililerimizin yanı sıra sağ cenaha oy vermiş tüm Çanakkaleli hemşerilerimizi davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti Çanakkale İl Kongresi 5 Temmuz Pazar saat 11.00'dan itibaren Çanakkale Tv ekranlarından, Youtube ve Facebook sayfalarımızdan canlı olarak izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum