Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DAVUTOĞLU ÇANAKKALE'YE GELİYOR

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100.yıl dönümünde 2 günlük bir program için Çanakkale’ye geliyor.

DAVUTOĞLU ÇANAKKALE'YE GELİYOR
10 Mart 2021 - 11:51
Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bir dizi program için 12 – 13 Mart tarihlerinde Çanakkale’de olacak. İlk olarak Çanakkale’de bulunan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelecek olan Davutoğlu, ardından Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret edecek.
Ziyaretin ardından esnaf ve vatandaşlar ile buluşacak olan Davutoğlu, Çanakkale programının ardından Bayramiç ‘e geçerek Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’u ziyaret etikten sonra İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’un çocukluğunun bir kısmının geçtiği müzeye dönüştürülen evi ziyaret edecek.
Orada yapılacak programın ardından Gelibolu’ya geçecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelibolu İlçe Teşkilatının kongresinde partililer ve vatandaşlar ile buluşacak.
13 Mart Cumartesi günü ise Çanakkale Merkez’de kahvaltıda il yönetimi ile bir araya gelecek olan Davutoğlu buradan Çan ilçesine giderek vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelecek.
Konuya İlişkin bir açıklama yapan Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, ” Genel Başkanımız 12 Mart tarihini özellikle seçti. İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılında şehrimizde Bayramiç’imizde olmanın tarihe ve milli duruşa olan önemini bildiği için kendisi bu tarihi seçti. Kendisini Şehitler diyarı Çanakkale’mizde ağırlayacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Tüm vatandaşlarımıza ve Çanakkale kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz” İfadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum